Τρόποι Αποστολής


Δωρεάν Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για
Παραγγελίες άνω των 40€

Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους σαράντα (40€) ευρώ και άνω ανεξαρτήτου βάρους ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής πανελλαδικά.

Ισχύει για πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η αντικαταβολή είναι ο μόνος τρόπος πληρωμής που η παραγγελία σας χρεώνεται με επιπλέον 1,5€.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των σαράντα (40€) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής δύο ευρώ και πενήντα λεπτά (2,50€) πανελλαδικά.

Αξία
Παραγγελίας

Κόστος
Μεταφορικών για
τα πρώτα 2 κιλά

Κόστος
Μεταφορικών για
κάθε επιπλέον κιλό

Έως 39,99€

2,50 €

ΔΩΡΕΑΝ

Άνω των 40,00€

ΔΩΡΕΑΝ

ΔΩΡΕΑΝ
Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.


Χρόνοι Aποστολής και Παράδοσης

Ο χρόνος επεξεργασίας και αποστολής τον προϊόντων της παραγγελίας σας από το βιβλιοπωλείο HappyPlace προς την μεταφορική εταιρία είναι κατά κανόνα 1-3 εργάσιμες μέρες όταν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί πριν τις 12:00 π.μ και εφόσον στην ιστοσελίδα αναγράφεται ότι τα προϊόντα είναι σε άμεσα διαθέσιμα.

Ως εργάσιμες μέρες υπολογίζονται οι καθημερινές μέρες της εβδομάδας (πλην Σαββάτου, Κυριακής και αργιών).

Οι αποστολές εντός Ελλάδας γίνονται κατά κανόνα με συνεργαζόμενη εταιρεία courier και τις παραλαμβάνετε στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Η εταιρεία courier δεν κάνει παραδόσεις Σάββατο.Σε περίπτωση που χρειάζεται επίδοση Σαββάτου χρεώνεται επιπλέον και κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία HappyPlace.

Έξοδα Αποστολής

Στα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα συσκευασίας, καθώς και τα διαχειριστικά έξοδα.

Σε περίπτωση που ο πελάτης, επιθυμεί την αποστολή της παραγγελίας του σε δύο αποστολές (πχ να αποσταλούν τα άμεσα διαθέσιμα και να γίνει χωριστή αποστολή των προϊόντων  που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, ο υπολογισμός για τα έξοδα αποστολής γίνεται για κάθε αποστολή χωριστά, ανεξάρτητα από τον ενιαίο υπολογισμό που έχει γίνει στην καταχώρηση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που η τελική αξία της παραγγελίας σας διαφέρει από την αξία της αρχικής παραγγελίας (πχ λόγω έλλειψης αποθέματος) και μετά από ενημέρωση ο πελάτης έχει επιλέξει να του αποσταλούν τα διαθέσιμα βιβλία, ο υπολογισμός των εξόδων αποστολής καθορίζεται από την τελική αξία της παραγγελίας, ανεξάρτητα από την αξία της αρχικής παραγγελίας.

Σε περίπτωση αλλαγής (επιστροφή προϊόντων και εκ νέου νέα αποστολή), για την νέα αποστολή ως αξία αγοράς υπολογίζεται η διαφορά ανάμεσα στην νέα αποστολή και την επιστροφή. Σε περίπτωση μη παραλαβής των προϊόντων λόγω αμέλειας του πελάτη, ο λογαριασμός του πελάτη χρεώνεται με τα έξοδα αποστολής, ανεξάρτητα αν στην αρχική αποστολή δεν είχαν χρεωθεί έξοδα. Αλλαγές, αντικαταστάσεις ή και επιστροφές γίνονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας, συνεννόησης και οδηγιών που λαμβάνει ο πελάτης από το βιβλιοπωλείο μας.